TOT EL QUE NECESSITES
EN UNA SOLA AGÈNCIA

 

Què ens diferencia a ComunicacioMM

  • Atenció totalment personalitzada
  • No disposem de tarifes determinades i concretes, valorem cada feina de manera personalitzada
  • Gràcies a l'experiència adquirida podem gestió de manera global els projectes

Com treballem a ComunicacioMM

A Comunicació MM tenim una altra manera de fer les coses. Si confies amb nosaltres t'aniràs adonant de tot el que ens diferencia com a agència de comunicació.

El primer que notaràs és la comunicació fluida i la facilitat d'entesa, i en pocs dies tindràs la sensació que formem part del teu equip.

Ens impliquem i participem activament en el teu projecte com si fos el nostre. Amb un servei impecable i una creativitat al servei dels resultats, per ajudar-te a aconseguir els teus objectius de màrqueting i comunicació. El resultat visible d'aquesta manera de treballar és que amb tots els clients amb qui hem treballat segueixen amb nosaltres o sempre que han necessitat quelcom han tornat a nosaltres.

La millor manera de demostrar tot el que diem és a la pràctica, realitzant algun projectes plegats.

Qui és ComunicacioMM

El meu nom és Maria Mateu i sóc Graduada en Comunicació i Tècnic superior en Fotografia. Personalment gestiono tots els projectes en els quals treballem, també compto amb un equip de professionals de diferents especialitats si el projecte ho requereix.

Formació especialitzada en: Community Manager, Social Media, Marketing digital, SEO, SEM (Google) i Publicitat digital Xarxes Socials, Gestió del núvol, Disseny i Maquetació editorial...

Experiència de 20 anys treballant en el sector, treballant per a empreses referents del sector i com a freelance.

 

On pots trobar ComunicacioMM

Tenim oficina a Mataró (Barcelona) però amb la majoria dels nostres clients treballem en línia, sense importar procedència, distància ni idioma, la nostra feina i manera de fer ens ho permet i així agilitzem tràmits i millorem la productivitat.

Pots contactar-nos via:

Correu electrònic: comunicacio.mariamateu@gmail.com

Tel. o Whatshapp: 657.38.40.40

Skype: comunicacio.mariamateu